Wil jij je goed voorbereid je VOMES theorie- en praktijkexamens ingaan of je kennis opfrissen voor de 3-jaarlijkse hercertificering voor de Basiskennis OOO of als (assistent/senior) deskundige OOO? Dan ben je bij T&A Survey aan het goede adres. Naast cursussen voor de OOO (her) certificering bieden wij ook cursussen op maat voor medewerkers van gemeenten en bedrijven die beroepsmatig met Ontplofbare Oorlogsresten te maken hebben.      

Explosieven trainingen op alle niveaus 

In het afgelopen jaar heeft T&A  tientallen cursisten succesvol opgeleid tot (assistent/senior) deskundige Opsporing Ontplofbare Oorlogsresten (OOO). Voor de cursus basiskennis OOO heeft T&A een online trainingsprogramma ontwikkeld, wat deelnemers waar en wanneer ze maar willen klaarstoomt voor het examen.    

Maatwerk cursus voor gemeenten en bedrijven 

Tijdens onze op maat gemaakte cursussen komen alle facetten van explosievenonderzoek aan bod. Aan de hand van praktijkgerichte casussen van bureau- en veldstudies en aanbestedingen worden de relevante onderwerpen op interactieve wijze behandeld. De cursus kan op wens van de klant volledig op maat worden gemaakt. De cursusleiders hebben ruime ervaring in explosievenonderzoek en bestaan minimaal uit een specialist vooronderzoek en een (senior) deskundige OOO.   

Meer weten over onze cursussen en trainingen? Kijk op onze website voor meer informatie of stuur ons een mail om meer te weten over date en kosten.   

 De cursus werd duidelijk door gedreven experts gegeven. Ik vond het erg fijn dat we altijd konden komen met een vraag, en daar meteen een helder en duidelijk antwoord op kregen.” 
(Cursist gemeente Amsterdam, augustus 2022)      

 Erg blij  dat ik geslaagd ben voor mijn hercertificering Senior Deskundige OOO bij VOMES !!!  Dank aan de T&A Survey voor de goede ondersteuning! 
(Cursist senior deskundige OOO, januari 2023)