Over T&A Survey

Vraag offerte aan

Over T&A Survey

T&A (Techniek & Advies) Survey is een ervaren, onafhankelijk en technisch vooruitstrevend bodemonderzoeksbureau. 

"Onze missie is het deskundig, efficiënt en veilig uitvoeren van (water)bodemonderzoeken, 
waarbij het belang van de opdrachtgever en de continuiteit van de werkrelatie centraal staan." 

T&A (Techniek & Advies) is opgericht in 1992 door geoloog Robert van Ingen en hield zich oorspronkelijk bezig met projectleiding van milieukundig bodemonderzoekIn de loop der jaren zijn de activiteiten uitgebreid met R&Dgeofysischexplosieven en archeologisch onderzoek, onderzoek naar bodemenergievliegtuigbergingen en drone onderzoek. Voor vrijwel elk bodemprobleem biedt T&A een deskundige en efficiënte oplossing!

Ons Team

Onze onderzoeken worden uitgevoerd door een deskundig, multidisciplinair, oplossingsgericht en goed opgeleid team bestaande uit circa 35 specialisten. T&A heeft de nieuwste geofysische meettechnieken in huis en ontwikkelt ook zelf geofysische software en hardware. Hierdoor kunnen wij altijd de beste oplossing bieden tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. 

Veiligheid voorop

De eerste stap bij zowel de werkvoorbereiding als de uitvoering van een onderzoek is altijd het borgen van de veiligheid voor werknemers en de omgeving. Wij verwachten van al onze specialisten dat ze actie ondernemen  als de veiligheid niet gegarandeerd kan worden: Niet veilig? Geen onderzoek!

Opdrachtgever centraal

De wensen van de opdrachtgever staan bij al onze werkzaamheden altijd centraal. Opdrachtgevers van T&A zijn alle grote ingenieursbureaus, aannemers, gemeentelijke, provinciale en landelijke overheden, olie- en gasmaatschappijen, ProRail en Rijkswaterstaat. Wij laten onze opdrachtgevers meedenken om samen de optimale oplossing te vinden voor ieder specifiek project. Eventuele problemen tijdens een onderzoek lossen wij  op een deskundige en efficiënte manier op, waardoor de gevolgen en risico's minimaal zijn. Dit resulteert in jaarlijks vele honderden tevreden en terugkerende opdrachtgevers!

Ons team

Onze onderzoeken worden uitgevoerd door een deskundig, multidisciplinair, oplossingsgericht en goed opgeleid team bestaande uit circa 30 specialisten.

Lees meer

Certificering en lidmaatschap

T&A Survey beschikt over alle nodige certificaten om werkzaamheden in bodem en waterbodem veilig en professioneel uit te voeren. Daarnaast zijn wij lid van verschillende voor onze werkzaamheden relevante brancheverenigingen.

Lees meer

Samenwerking

T&A Survey werkt nauw samen met verschillende, langdurige partners en op het gebied van weg- en waterbouw, duikwerkzaamheden en archeologisch- en milieukundig onderzoek. Onze R&D projecten voeren wij uit in samenwerking met verschillende universiteiten.

Lees meer

Duurzaamheid

T&A Survey heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld onze prestaties op het gebied van reductie van CO2 uitstoot te monitoren en te verbeteren.

Lees meer

Privacy statement

Lees hier hoe we omgaan met persoonsgegevens.

Lees meer

Bekijk onze projecten hier