Opsporen Ontplofbare Orlogsresten (OOO) opleidingen

Vraag offerte aan

Opsporen Ontplofbare Orlogsresten (OOO) opleidingen

Explosieven /  Opsporing Ontplofbare Oorlogsresten (OOO) certificaten behalen? T&A Survey verzorgt al meer dan 10 jaar opleidingen voor de certificering van explosievendeskundigen op verschillende niveaus. Inmiddels hebben enkele honderden cursisten bij ons een opleiding gevolgd en het examen met goed gevolg afgelegd. Wij verzorgen opleidingen voor individuen en voor bedrijven in zowel Nederlands als Engels. Onze deskundige cursusleiders hebben jarenlange theoretische en praktische ervaring op het gebied van het detecteren en benaderen van Ontplofbare Oorlogsresten.

Nu ook online!

Samen met BC Opleidingen werken wij momenteel aan het online beschikbaar maken van onze cursussen. Op deze manier kunt u zich aan de hand van heldere leerstof en uitgebreid oefenmateriaal, op uw eigen tempo, wanneer en waar het u uitkomt, voorbereiden op het examen. De cursus Basiskennis Opsporing Ontplofbare Oorlogsresten is inmiddels beschikbaar in onze digitale leeromgeving. Binnenkort volgen ook de cursussen Basiskennis VOMES en Assistent deskundige OOO.

Cursusaanbod

T&A verzorgt de theoretische opleiding en praktische voorbereiding op de examens voor de de volgende certificaten:        


T&A Suvey is een  CS-OOO gecertificeerd bedrijf. Onze opleidingen zijn geheel gebaseerd op de eind- en toetstermen van Stichting VOMES en voldoen aan de examenuitvoering van de centrale en onafhankelijke examenstructuur voor het examineren van personen die werken met explosieve stoffen en personen die ontplofbare oorlogsresten opsporen.