Research & Development

Vraag offerte aan

Research & Development

T&A ontwikkelt innovatieve geofysische hardware en software voor intern gebruik binnen T&A, maar ook voor extern gebruik voor diverse opdrachtgevers. Onze rol in deze projecten varieert van projectmanagement tot het leveren van specialistische technologische kennis. Omdat T&A zowel wetenschappelijk onderzoek als veldwerk uitvoert, vormen wij de link tussen theoretische kennis en praktische toepassing, die zo vaak ontbreekt. 

Ons Research & Development team bestaat uit hoog opgeleide mensen met zowel technische als commerciële achtergrond, die zeer gedreven zijn om kwalitatief hoogstaande oplossingen leveren, zonder daarbij tijd en kosten uit het oog te verliezen.

T&A werkt samen met diverse nationale en internationale organisaties. Onze R&D projecten worden vaak ondersteund door Nederlandse en Europese subsidies.


TISA® 2D Borehole Radar

De TISA 2D Boorgat Radar is een eenvoudige, veilige en duidelijke manier om gegevens over de ondergrond te verzamelen. De TISA 2D kan worden gebruikt in verschillende ondiepe en diepe ondergrondse toepassingen waar oppervlakteradar niet mogelijk is.

Lees meer

TISA® 3D Borehole Radar project

De TISA 3D Borehole Radar is een geofysische techniek die de omgeving van een boorgat 3D en met hoge resolutie in kaart brengt. Toegepast in een enkel boorgat combineert de TISA 3D alle voordelen van grondradar technieken in één apparaat: hoge resolutie data, directionele informatie en een penetratiebereik tot 15 meter.

Lees meer

Catamadrone

T&A Survey's R&D team heeft een zelfstandig varend, op afstand bestuurbaar survey vaartuig ontwikkeld, waarmee oppervlaktes van meerdere hectaren in ondiep water ingemeten kunnen worden.

Lees meer

Meetrek voor waterbodemonderzoek

Voor het uitvoeren van waterbodemonderzoek heeft T&A een frame met geïntegreerde magnetometersondes ontwikkeld, dat voorop een vaartuig bevestigd kan worden en waarmee de waterbodem over een breedte van 6 meter onderzocht kan worden.

Lees meer

Diepe oppervlaktedetectie

Om nog beter objecten op relatief grote diepte vanaf het oppervlakte op te kunnen sporen, werkt T&A aan een inductietechniek die werkt met elektroden, zoals bij de klassieke geo-elektrische metingen gebruikt worden, in plaats van de gangbare spoelen.

Lees meer

Inversiesoftware magnetometer

Hoewel er inversiesoftware voor magnetometerdata in de markt is, heeft elk pakket zijn beperkingen. T&A heeft daarom zijn eigen inversiesoftware voor magnetometerdata ontwikkeld.

Lees meer

Publicaties

Regelmatig publiceert T&A wetenschappelijke artikels over innovaties in vakbladen en op internationale congressen en symposia. Download of bestel deze artikelen hier.

Lees meer

TISA® 2D/3D agenten Internationaal

T&A Survey heeft officiële agenten in 14 landen over de hele wereld. Hierdoor kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen in uw eigen regio.

Lees meer

Bekijk onze projecten hier