Als bedrijf of instantie kun je om verschillende redenen te maken krijgen met explosieven of Ontplofbare Oorlogsresten (OO) uit de Tweede Wereldoorlog. Personen die in het explosieven werkgebied ondersteunende werkzaamheden verrichten, zoals machinisten, grondwerkers en toezichthouders, dienen volgens de CS-OOO over het certificaat Basiskennis Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten (OOO) te beschikken. T&A biedt de cursus Basiskennis OOO online aan, waardoor u (uw werknemers) geen werkdag hoeft te missen!

Geen tijdverlies

T&A Suvey biedt de cursus Basiskennis OOO (Opsporing Ontplofbare Oorlogsresten) online aan via een speciaal ontwikkelde Digitale Leeromgeving (DLO). De onlin cursus is een unieke oplossing voor opdrachtgevers, die zo hun personeel niet hoeven te missen omdat ze een dag in de schoolbanken moeten zitten. De cursus bestaat uit een DLO met heldere leerstof en vol met oefentoetsen die de cursist voorbereiden op het examen. De cursisten hebben daarnaast evengoed (digitaal) contact met de Senior deskundige OOO van T&A, die de cursus begeleid.

Ervaren opleider

T&A Survey verzorgt al meer dan 10 jaar opleidingen voor de certificering van explosievendeskundigen op verschillende niveaus. Inmiddels hebben enkele honderden cursisten bij ons een opleiding gevolgd en het examen met goed gevolg afgelegd. Wij verzorgen opleidingen voor individuen en voor bedrijven in zowel Nederlands als Engels. Onze deskundige cursusleiders hebben jarenlange theoretische en praktische ervaring op het gebied van het opsporen en benaderen van explosieven/OO.