Sinds begin april biedt T&A Suvey de cursus Basiskennis OOO (Opsporing Ontplofbare Oorlogsresten) online aan via een speciaal ontwikkelde Digitale Leeromgeving (DLO). Vandaag doet de eerste groep online cursisten het examen van de stichting examinering VOMES.

Geen tijdverlies

De online cursussen zijn een unieke oplossing voor opdrachtgevers, die zo hun personeel niet hoeven te missen omdat ze een dag in de schoolbanken moeten zitten. De cursus bestaat uit een DLO met heldere leerstof en vol met oefentoetsen die de cursist voorbereiden op het examen. De cursisten hebben daarnaast evengoed (digitaal) contact met de Senior deskundige OOO van T&A, die de cursus begeleid.

Samenwerking BC Opleidingen

Samen met BC Opleidingen werkt T&A wij momenteel aan het online beschikbaar maken van het gehele cursusaanbod. Op deze manier kunt u zich aan de hand van heldere leerstof en uitgebreid oefenmateriaal, op uw eigen tempo, wanneer en waar het u uitkomt, voorbereiden op een examen. Binnenkort volgen ook de cursussen Basiskennis VOMES en Assistent deskundige OOO.

Ervaren opleider

T&A Survey verzorgt al meer dan 10 jaar opleidingen voor de certificering van explosievendeskundigen op verschillende niveaus. Inmiddels hebben enkele honderden cursisten bij ons een opleiding gevolgd en het examen met goed gevolg afgelegd. Wij verzorgen opleidingen voor individuen en voor bedrijven in zowel Nederlands als Engels. Onze deskundige cursusleiders hebben jarenlange theoretische en praktische ervaring op het gebied van het opsporen en benaderen van explosieven/OO.