Op donderdag 15 en vrijdag 16 november staat T&A voor de zesde keer op de Reuvensdagen, het grootste jaarlijkse archeologisch congres van Nederland, dit jaar te Vlaardingen.

T&A heeft een eigen archeoloog in dienst en is sinds vorig jaar in het bezit van het procescertificaat archeologisch onderzoek. Wij hebben al vele succesvolle projecten afgerond, waarbij archeologie en onderzoek naar conventionele explosieven uit de Tweede Wereldoorlog gecombineerd worden. Zo hebben wij dit jaar in Nijmegen een gecombineerd bodemonderzoek uitgevoerd in verband met de sloop van een woonwijk in een gebied waar resten uit de Tweede Wereldoorlog en de Romeinse tijd werden verwacht.

Vlaardingen beleeft in 2018 een bijzonder jubileum; precies 1000 jaar geleden vond de Slag bij Vlaardingen plaats. De gemeente Vlaardingen en de provincie Zuid-Holland nodigen ons uit om dit jubileumjaar mee te komen beleven. Het congres vindt plaats in de Stadsgehoorzaal. Het inhoudelijk programma is bekend  en de inschrijving voor deelnemers en de informatiemarkt is geopend.

Tot ziens in Vlaardingen!