Werk je graag buiten? Heb je interesse in de Tweede Wereldoorlog en affiniteit met meetapparatuur en techniek? Wil je je blikveld verbreden en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij gespecialiseerd bodemonderzoeksbureau T&A Survey is een vacature ontstaan voor een bevlogen

Specialist (geofysisch) veldonderzoek/ 

 Assistent deskundige explosievenonderzoek  


T&A is opgericht in 1992 als milieukundig bodemonderzoeksbureau. In de loop der jaren zijn de activiteiten uitgebreid met geofysisch, explosieven en (gecombineerd) archeologisch bodem- en waterbodemonderzoek, vliegtuigbergingen, onderzoek met drones en naar geothermie. Inmiddels is T&A uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met circa 30 medewerkers uit verschillende vakgebieden.  

Werkzaamheden 

Als specialist (geofysische) veldonderzoek/assistent deskundige explosievenonderzoek ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van veldwerkzaamheden in het kader van de opsporing van Ontplofbare Oorlogsresten (OO) conform de CS-OOO. Je bent verantwoordelijk voor een adequate werkvoorbereiding en het onderhouden van je apparatuur, bedrijfswagen en overig materieel. Je bent een teamspeler die oog heeft voor veiligheid. Je bent communicatief vaardig en denkt oplossingsgericht; eventuele problemen waar je op stuit tijdens het veldwerk bespreek je met de projectleider en opdrachtgevers. Je rondt je taken volledig en volgens plan af en maakt daarvan veldwerkregistraties, zodat je collega’s de schriftelijke eindverantwoording af kunnen ronden richting opdrachtgever. Kortom: jij vormt de basis voor het beoogde eindresultaat van het hele opsporingsproces. 

Kwalificaties en competenties ·         

  • MBO denk- en werkniveau 
  • Rijbewijs 
  • Affiniteit met (detectie)apparatuur, computers en techniek 
  • Zelfstandige werker met oog voor veiligheid 

Arbeidsvoorwaarden 

Het betreft een fulltime functie met marktconforme arbeidsvoorwaarden. T&A hanteert een eigen regeling arbeidsvoorwaarden. Interne en externe opleidingen maken hier deel van uit om een (door)groei binnen het bedrijf mogelijk te maken. 

De standplaats is op ons kantoor aan de Dynamostraat 48, 1014 BK, te Amsterdam. Dit kantoor is goed bereikbaar met OV of eigen vervoer. 

Procedure 

Informatie over de vacature kunt u inwinnen bij de heer Michiel van Oers, algemeen directeur: 
tel: 06 51695214 

Sollicitaties kunt u ook richten aan Michiel van Oers. Een werk-ervaringscheck en een online assessment maken deel uit van de procedure.