Geothermie en Bodemenergie (WKO)

Vraag offerte aan

Geothermie en Bodemenergie (WKO)

Een van de grootste uitdagingen van deze tijd is het veranderende klimaat. Veel mensen en bedrijven gaan daarom over op groene energie. Warmte uit de bodem kan zowel laagdrempelig worden toegepast voor particulieren (Warmte-Koude Opslag/WKO) als op grotere schaal voor bedrijven en overheden (diepe geothermie).  

T&A Survey is gespecialiseerd in alle aspecten van de diepe en ondiepe bodem. Wij voeren een precieze beoordeling uit van de bodem met betrekking tot de mogelijkheden voor WKO of geothermie. Het eindresultaat is een compleet rapport met aanbevelingen waarin alles staat wat u nodig heeft om van de energie uit de bodem in uw gebied te profiteren.  

Waarom geothermie en WKO van T&A?

  • Laagdrempelig: een project kan zo groot of zo klein zijn als u wilt. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen we aan uw specifieke wensen voldoen.
  • Met ons korte haalbaarheidsonderzoek krijgt u snel uitsluitsel over de geschiktheid van de ondergrond voor WKO of geothermie. Hierdoor bespaart u tijd en kosten
  • Wij nemen u het ingewikkelde en tijdrovende proces van vergunning- en subsidieaanvraag uit handen
  • T&A heeft een brede kennis over alle facetten van de bodem. Hierdoor kunnen we omgaan met de verschillende uitdagingen die in de bodem kunnen worden aangetroffen tijdens de realisering van een project, zoals vervuiling, archeologische waarden en explosieven.
  • Ruime ervaring met twee grote, succesvolle geothermieprojecten: Green Well Westland en Trias Westland.