Volgende week begint er weer een groep online cursisten met de training voor het certificaat Basiskennis OOO (Opsporing Ontplofbare Oorlogsresten) van de stichting examinering VOMES. Wees er snel bij en schrijf je hier in!

Geen tijdverlies

Sinds begin april biedt T&A Suvey de cursus Basiskennis OOO (Opsporing Ontplofbare Oorlogsresten) online aan via een speciaal ontwikkelde Digitale Leeromgeving (DLO). De online cursussen zijn een unieke oplossing voor opdrachtgevers, die zo hun personeel niet hoeven te missen omdat ze een dag in de schoolbanken moeten zitten. De cursus bestaat uit een DLO met heldere leerstof en vol met oefentoetsen die de cursist voorbereiden op het examen. De cursisten hebben daarnaast evengoed (digitaal) contact met de Senior deskundige OOO van T&A, die de cursus begeleid.

Ervaren opleider

T&A Survey verzorgt al meer dan 10 jaar opleidingen voor de certificering van explosievendeskundigen op verschillende niveaus. Inmiddels hebben enkele honderden cursisten bij ons een opleiding gevolgd en het examen met goed gevolg afgelegd. Wij verzorgen opleidingen voor individuen en voor bedrijven in zowel Nederlands als Engels. Onze deskundige cursusleiders hebben jarenlange theoretische en praktische ervaring op het gebied van het opsporen en benaderen van explosieven/OO.