T&A behaalt CO2-Bewust Certificaat Niveau 3

T&A Survey heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld onze prestaties op het gebied van reductie van CO2 uitstoot te monitoren en te verbeteren. We zijn dan ook trots dat op 14 februari 2014  Bureau Veritas ons het CO2-Bewust Certificaat Niveau 3 heeft toegekend.

Onze inzet

T&A Survey heeft in haar wagenpark uitsluitend energiezuinige auto's. Verder proberen wij de uitstoot van ons kantoor te reduceren door gebruik te maken van stadsverwarming en groene energie. Wij maken uitsluitend gebruik van energiezuinige verlichting en zien erop toe dat deze, en overige apparatuur, alleen brandt tijdens werkuren. De medewerkers van T&A reizen waar mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer.

Geothermie
T&A zet zich in voor de stimulering van geothermie. Geothermie is een duurzame oplossing voor de energievraag van industrieën, tuinbouwbedrijven en verwarming van gebouwen. Deze sectoren kunnen aanzienlijk energiekosten besparen en hun CO2 uitstoot reduceren door te investeren in een geothermisch systeem.  

De toekenning van het certificaat is voor ons geen eindstation, maar een stimulans om verder te gaan in ons streven naar duurzaamheid!