Drone Onderzoek

Vraag offerte aan

Drone Onderzoek

T&A maakt gebruik van lichtgewicht en makkelijk te vervoeren drones en meetinstrumenten, waardoor bodemonderzoek vanuit de lucht toegankelijk voor een groter publiek. Wij brengen al het materieel naar het onderzoeksgebied, stijgen ter plekke op en voeren het onderzoek uit. Dit betekent dat we maatwerk kunnen leveren waar u maar wenst.

Waarom T&A Survey Drone Onderzoek?

  • Meer dan 25 jaar ervaring met geofysisch bodemonderzoek en remote sensing.
  • Inzet van drones bij gespecialiseerde bodemonderzoeken.
  • T&A heeft verschillende drones en een breed scala aan sensoren en geofysische technieken in huis en kan voor iedere opdracht de beste configuratie vinden.
  • Geofysici, explosievendeskundigen, archeologen, milieukundigen, remote sensing deskundigen en geologen werken samen onder één dak, waardoor de communicatie efficiënt verloopt en we tot een eenduidig en compleet eindresultaat komen.
  • De drone vluchten worden uitgevoerd door de gecertificeerde drone piloten met een of meerdere van onze specialisten.
  • T&A is volledig gecertificeerd voor het uitvoeren van commerciële drone vluchten. De drones die wij inzetten zijn allen gekeurd.

Waarom onderzoek met een drone?

Drone onderzoek vanuit de lucht kan vele voordelen hebben in vergelijking met onderzoek vanaf de grond of onderzoek met bemande helikopters of vliegtuigen. De voordelen van onderzoek met drones zijn onder andere verminderd risico op bedrijfsogevallen, onderzoek op anders moeilijk bereikbare locaties en hogere datakwaliteit.

Lees meer

Drone diensten

T&A Survey gebruikt unmanned aircraft systems (UAS) ofwel drones om data over de omgeving te verzamelen, verwerken en interpreteren. Door onze kennis en ervaring in het gebruik van geofysische onderzoekstechnieken te combineren met de nieuwste technologie op het gebied van drones, biedt T&A een groot scala aan specialistische drone diensten aan.

Lees meer

Technieken & sensoren

T&A heeft een breed scala aan sensoren en geofysische technieken in huis die aan onze drones bevestigd kunnen worden om zo een onderzoek of inspectie uit te voeren. Zo bieden wij voor iedere opdracht de beste configuratie.

Lees meer

Onze Drones

T&A is in het bezit van multirotor drones (SuperFox en Aibot), fixed wing en helikopter drones. Elk type drone is meer of minder geschikt voor bepaalde soorten onderzoeken. Voor ieder project bepalen wij op basis van onze kennis en ervaring welke drone-sensor combinatie tot de beste resultaten zal leiden. Onze drones zijn allen goedgekeurd en onze drone piloten zijn volledig gecertificeerd.

Lees meer

Certificering

In veel gevallen is een exploitatievergunning nodig om met drones onderzoek te doen. Uiteraard beschikt T&A over de noodzakelijke vergunningen en gediplomeerd personeel.

Lees meer

Bekijk onze projecten hier