Onze Drones

T&A is in het bezit van multirotor drones (SuperFox en Aibot), fixed wing en helikopter drones. Elk type drone is meer of minder geschikt voor bepaalde soorten onderzoeken. Voor ieder project bepalen wij op basis van onze kennis en ervaring welke drone-sensor combinatie tot de beste resultaten zal leiden. Onze drones zijn allen goedgekeurd en onze drone piloten zijn volledig gecertificeerd.

SuperFox 6 multirotor drone

De SuperFox 6 is een autonome en veelzijdige multirotor drone met koolstof bladen. Met een vliegtijd van 43 minuten en volledige automatisering, kan de SuperFox grote fotogrammetrische onderzoeken uitvoeren en voor veel toepassingen worden ingezet. De SuperFox heeeft een zeer stabiele vlucht en draagkracht van maximaal 4 kg.

Lees meer

Aibot X6 UAS multirotor drone

Met de Aibot X6 UAS drone is het mogelijk luchtfoto data met zeer hoge precisie en dichtheid te genereren voor fotomozaïeken en 3D landschapsmodellen.

Lees meer

SmartPlanes Freya fixed wing drone

De SmartPlanes Freya is een fixed wing drone die kan worden uitgerust worden met verschillende sensoren. Met de speciale vluchtplanning software kan het onderzoeksgebied nauwkeurig afgebakend worden en kan de exacte vluchtroute worden uitgestippeld

Lees meer

High Eye HEF 32 Helikopter drone

De High Eye HEF 32 is een onbemande helikopter drone met een twee bladen single rotor. Wat deze helikopter uniek maakt zijn de geringe afmetingen, lage gewicht, uitzonderlijke vliegcapaciteiten en vele gebruiksmogelijkheden

Lees meer

Benieuwd wat T&A Survey voor u kan betekenen?

Onze onderzoeken worden uitgevoerd door een deskundig, multidisciplinair team en T&A heeft de nieuwste geofysische meettechnieken in huis. Hierdoor bieden wij altijd de hoogste kwaliteit tegen een gunstige prijs!
contact