Bij de bouw van windmolenparken, de aanleg van kabels en baggerwerkzaamheden in zee bestaat het gevaar op het aantreffen van explosieven uit de Tweede Wereldoorlog. Voordat in verdachte gebieden met deze werkzaamheden begonnen kan worden, moet daarom eerst een offshore explosieven onderzoek plaatsvinden.

Surveyboot
Bij onderzoek op het water wordt gebruik gemaakt van geavanceerde meettechnieken die worden ingezet vanaf een surveyboot. De verzamelde informatie wordt aan boord gecombineerd zodat verdachte objecten met hoge nauwkeurigheid in kaart gebracht en in aantal geminimaliseerd kunnen worden.

Inspectie met Drones

De drones van T&A Survey Drone Services kunnen in de offshore industrie worden ingezet voor inspectie van bijvoorbeeld windmolenparken op zee. Inspecties met drones zijn veiliger, goedkoper en leveren een beter beeld op dan inspecties met bijvoorbeeld bemande vliegtuigje omdat drones veel dichter bij het te inspecteren object kunnen komen.

Offshore Energy 2016

Op 25 en 26 oktober vindt in de Amsterdam Rai de Offshore Energy exhibition plaats. Als exposant heeft T&A een beperkt aantal toegangsbewijzen ontvangen. Wilt u ons komen bezoeken in onze stand? Neem contact met  op voor een gratis toegangskaartje!