Home |  Wie is T&A |  Contact |  Nieuws    
Terug

Marinedagen een succes voor T&A

T&A Survey is dit jaar door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD)  gevraagd om deel te nemen aan de Marinedagen, die op 7 en 8 juli  plaatsvonden in Den Helder. De Marinedagen stonden dit jaar in het teken van de militaire en civiele samenwerking. T&A doet veel explosievenonderzoek en werkt daarbij nauw samen met de EODD. De stand van T&A Survey stond dan ook tussen de stands van de EODD.

Veel bezoekers keken ervan op dat een explosieven onderzoek in drie fasen wordt uitgevoerd: historisch vooronderzoek, detectieonderzoek en benadering al dan niet in samenwerking met de EODD. Men was zich er niet van bewust dat de civiele sector een grote rol van betekenis heeft in het opsporen van explosieven, en dat de samenwerking met defensie zo nauw is.

Het hele proces van historisch vooronderzoek tot benadering van explosieven werd in beeld gebracht met foto’s, geotechnische meetapparatuur een aantal (onschadelijke) explosieven die ter beschikking waren gesteld door de EODD.

Het bezoek aan de T&A stand werd nog interessanter doordat de kinderen, onder begeleiding van het EODD personeel, met een metaaldetector voorwerpen mochten zoeken die verstopt waren in een zandbak en konden kijken naar duikers in het mobiele bassin. Dit zijn allemaal raakvlakken die T&A heeft met explosievenopsporing en het creŽren van een veilige werkomgeving voor opdrachtgevers.  Sitemap Algemene Handelsvoorwaarden Missie      Extranet  
T&A Survey - Dynamostraat 48 - 1014 BK AMSTERDAM - Tel: 020 6651368 - info@ta-survey.nl