Home |  Wie is T&A |  Contact |  Nieuws    
HOME > GEOTHERMIE
T&A en geothermie

Geothermie is duurzame energie voor de toekomst; geothermie bespaart stookkosten en reduceert de uitstoot van CO2. T&A Survey is een ervaren onderzoeksbureau dat geothermieprojecten uitvoert met de focus op minimale risico`s en maximale vermogens.  

Geothermie is een duurzame oplossing voor de energievraag van industrieŽn, tuinbouwbedrijven en verwarming van gebouwen. Deze sectoren kunnen aanzienlijk kosten besparen en verduurzamen door te investeren in een geothermisch systeem.  

Voor het slagen van een geothermieproject moeten er verschillende stappen doorlopen worden. T&A Survey is het enige bedrijf dat alle stappen voor u kan verzorgen. Zo garanderen wij u consistentie en een snellere doorlooptijd van het geothermieproject. Tijdens het doorlopen van deze stappen moeten er een aantal “go-no go” beslissingen gemaakt worden. Bij het nemen van deze beslissingen staat voor T&A altijd het belang van de klant voorop. Download hier het Stappenplan Geothermie.

Bent u op zoek naar verduurzaming van uw energievraag? Neem contact met ons op om te bespreken of uw energievraag geschikt is voor het toepassen van geothermie.

  Sitemap Algemene Handelsvoorwaarden Missie      Extranet  
T&A Survey - Dynamostraat 48 - 1014 BK AMSTERDAM - Tel: 020 6651368 - info@ta-survey.nl