Home |  Wie is T&A |  Contact |  Nieuws    
HOME > TISA 2D BOREHOLE RADAR > R&D: TISA 3D BHR

Research and Development

T&A is actief in het ontwikkelen van innovatieve geofysische hard- en software.

De rol van T&A in deze projecten varieert van het totale projectmanagement tot de input van specialistische technologische kennis. Omdat T&A zowel onderzoeksprojecten als veldwerk uitvoert,  vormt T&A de link tussen theoretische kennis en praktische toepassing, die zo vaak ontbreekt.

Het R&D team bestaat uit hoog opgeleide mensen met zowel technische als commerciŽle achtergrond, die zeer gedreven zijn om kwalitatief hoogstaande oplossingen af te leveren, zonder daarbij de tijd en kosten uit het oog te verliezen.

De R&D projecten worden vaak ondersteund door subsidies vanuit Nederlandse en Europese overheden. T&A werkt samen met diverse nationale en internationale organisaties, instituten en universiteiten op het gebied van technische geofysica, mechanica en elektrotechniek.

Op verzoek kunnen ook geofysische R&D projecten voor derden worden uitgevoerd. Dit kan varieren van het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie tot het theoretisch onderbouwen, ontwerpen en bouwen van een prototype voor geofysische onderzoeksapparatuur.

Werkzaamheden van T&A binnen R&D projecten:

  • Projectmanagement
  • Systeem engineering
  • Theoretische modellering
  • Software ontwikkeling
  • Testen en evalueren
  • Aanvraag van subsidies en kredieten
  • Business Development en Commercialisering
TISA 3D Borehole Radar project
De TISA 3D Borehole Radar is een geofysische techniek die de omgeving van een boorgat in hoge resolutie in kaart brengt. De TISA 3D, toegepast vanuit een enkel boorgat, combineert alle voordelen van grondradar in ťťn apparaat.

Met deze revolutionaire technologie zijn nieuwe aspecten van grondradar in het vakgebied geintroduceerd, zoals  real-time sampling en focussen met reflectors waardoor het mogelijk werd om het hele systeem in te bouwen in een smalle buis, zonder daar richtinggevoeligheid voor in te leveren. Lees meer >>
 
Overige projecten
T&A is betrokken geweest bij diverse kleinere en grotere R&D projecten in opdracht van commerciŽle bedrijven. De projecten betreffen met name haalbaarheidsstudies voor nieuwe toepassingen met reeds bestaande meetapparatuur of de mogelijkheden voor integratie van bestaande meetapparatuur in bestaande civieltechnische installaties. Deze projecten worden vaak uitgevoerd onder geheimhouding. 
 
Publicaties
Regelmatig worden er wetenschappelijke artikels over de innovaties van T&A gepubliceerd in toonaangevende vakbladen en op internationale congressen en symposia. De meeste hiervan zijn te downloaden van de website.
  Sitemap Algemene Handelsvoorwaarden Missie      Extranet  
T&A Survey - Dynamostraat 48 - 1014 BK AMSTERDAM - Tel: 020 6651368 - info@ta-survey.nl