Home |  Wie is T&A |  Contact |  Nieuws    
HOME > WIE IS T&A SURVEY
Wie is T&A?

T&A Survey is opgericht in 1992 door geoloog Robert van Ingen en hield zich oorspronkelijk bezig met projectleiding van milieukundig bodemonderzoek. Inmiddels is T&A uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met circa 40 medewerkers. In de loop der jaren zijn de activiteiten uitgebreid met geofysisch, explosieven en (gecombineerd) archeologisch bodemonderzoek en met (onderzoek naar) ondergrondse duurzame energie.

Ons team 
T&A heeft  hoogopgeleide  medewerkers uit verschillende vakgebieden in dienst, waaronder geologen, geofysici, fysisch geografen, archeologen, explosievendeskundigen, militair historici, project managers en installatie-adviseurs. Door deze disciplines te combineren, kan T&A voor ieder bodemprobleem de beste oplossingen bieden

Opdrachtgevers
Opdrachtgevers van T&A zijn alle grote ingenieursbureaus, aannemers, gemeentelijke, provinciale en landelijke overheid, olie- en gasmaatschappijen, ProRail en Rijkswaterstaat.

Samenwerking

T&A werkt op verschillende gebieden samen met diverse nationale en internationale organisaties.

Missie

Onze missie is het deskundig, efficient en veilig uitvoeren van bodemonderzoeken, waarbij het belang van de klant centraal staat. Wij streven naar een continue werkrelatie en een maximale klanttevredenheid.

T&A beschikt over een  multidisciplinair team en heeft de nieuwste geofysische meettechnieken in huis. Hierdoor kunnen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden en worden risico's geminimaliseerd. Mochten er zich tijdens een onderzoek onverwachte problemen voordoen, dan lost T&A deze op een efficiŽnte en deskundigen manier op, waardoor de gevolgen minimaal zijn.

  Sitemap Algemene Handelsvoorwaarden Missie      Extranet  
T&A Survey - Dynamostraat 48 - 1014 BK AMSTERDAM - Tel: 020 6651368 - info@ta-survey.nl